Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Panama

Onroerend goed te koop in Panama

Panama is een land op de landengte dat Midden- en Zuid-Amerika met elkaar verbindt. Het wordt in tweeën gesneden door het beroemde Panamakanaal, een kunstmatig ingenieursbureau dat een cruciale bevaarbare doorgang tussen de Atlantische Oceaan en de Stille Oceaan heeft gecreëerd. De hoofdstad van Panama City omvat wolkenkrabbers, casino's en moderne nachtclubs die contrasteren met de koloniale architectuur van de wijk Casco Viejo of het regenwoud van het natuurpark Metropolitan.

Het grenst in het oosten aan Colombia en in het westen en noordwesten aan Costa Rica.

Als u een onroerend goed wilt kopen in Panama, lees dan onze informatie over onroerendgoedmarkt in Panama.

Een hoog aanbod van residentiële appartementen en onroerend goed te koop in Panama heeft de prijzen gedrukt, vooral in gebieden zoals Paitilla, Avenida Balboa en Costa del Este.

De belangrijkste oorzaak van de prijsdaling wordt toegeschreven aan een overschot aan aanbod van onroerend goed te koop in Panama.

In de afgelopen paar jaar heeft de vastgoedsector problemen gehad, wat een aanzienlijke invloed op de activiteit heeft gehad, die meer dan 18% bijdraagt ​​aan het bruto binnenlands product (bbp) en meer dan 150 duizend banen biedt.

De 'Panama Papers', de zwarte lijsten, de Clinton List, de juridische onzekerheid, de toename van de bankrente en de buitensporige bureaucratie zijn enkele van de factoren waarvan specialisten denken dat ze de sector negatief beïnvloeden.

Er zijn verschillende redenen die dit een echt paradijs voor expats maken, van speciale voordelen voor gepensioneerde buitenlanders die de overheid faciliteert en klimaat, kosten en kwaliteit van leven, diensten, infrastructuur en omstandigheden in het algemeen.

Net als op elke andere plaats in de wereld variëren de levensomstandigheden en vooral om veiligheidsredenen van plaats tot plaats, daarom noemen we hier de beste gebieden om in Panama te wonen en dat u een weloverwogen beslissing kunt nemen . bij de beslissing om te verhuizen en een onroerend goed te kopen in Panama.

Een van de elementen die het idee aantrekkelijker maken om in Panama aantrekkelijker te wonen, zijn de lage kosten van levensonderhoud en het uitstekende klimaat. Er is echter nog steeds een breed scala aan mogelijkheden om uit te kiezen, de volgende zijn de veiligste plekken om te wonen en een onroerend goed te koop in Panama te kopen.

Boquete: gelegen in de provincie Chiriqui in de hooglanden van Panama, met een bevolking van ongeveer 20.000 inwoners, over het algemeen Engels gesproken, bevindt het zich op een hoogte van ongeveer 1000 meter boven de zeespiegel. Dit gebied staat bekend om zijn spectaculaire landschappen, indrukwekkende bergen, weelderige bossen en een koel klimaat.

Naast het feit dat de kosten van levensonderhoud uitermate goedkoop zijn, is Boquete een van de veiligste en schoonste provincies in Panama.

Panama City: een kosmopolitische levensstijl tegen een vrij bescheiden prijs, de hoofdstad van Panama, is een moderne, veilige en economische plek om te wonen. Het heeft indrukwekkende wolkenkrabbers, kantoren, winkels, flatgebouwen en hotels. De infrastructuur is een van de meest geavanceerde in Latijns-Amerika en biedt diensten van hoge kwaliteit tegen een goede prijs.

In de afgelopen jaren is Panama een belangrijk punt van artistieke verspreiding geworden, met musea en privégalerijen met tentoonstellingen van lokale en buitenlandse kunstenaars. Culturele en amusementsevenementen van alle soorten.

Behalve dat het een redelijk veilige stad is, blijven de kosten van levensonderhoud in Panama, zelfs een beetje hoger, gematigd.

Santa Fe: Santa Fe, gelegen in de provincie Veraguas, is een traditionele Panamese stad, een hoge plaats omringd door heuvels, beroemd om zijn tuinen met orchideeën en exotische bloemen. Het biedt een uitstekend vers klimaat.

Dankzij de ligging en de klimatologische omstandigheden is de plaats geschikt voor wandelen, vogels kijken, kamperen en paardrijden. Het is duidelijk niet geschikt voor iedereen, omdat de externe locatie de toegang tot bepaalde diensten relatief moeilijk maakt.

Las Tablas: is een koloniale stad aan de Pacifische kust die een veilige en aangename levensstijl biedt tegen een verrassend lage prijs. Het is ongeveer 4 uur rijden van Panama City, heeft een goede wegeninfrastructuur en maakt gemakkelijk reizen tussen steden mogelijk. De levensstijl in The Tables is bescheiden, maar redelijk comfortabel en veilig.

Coronado: het is een van de meest populaire en veilige plaatsen om te bezoeken, te leven en een onroerend goed te koop te kopen in Panama, aangezien de meeste stranden zijn gekocht door de expatgemeenschap, dit is Panama's meest ontwikkelde strandgebied. De stranden staan ​​bekend als een mengsel van zwart vulkanisch zand en het heldere witte zand van het strand.
Natuurlijk heeft dit land een grote verscheidenheid aan ongelooflijke plaatsen om te wonen en om te zoeken naar onroerend goed te koop in Panama, van de bergen, van de steden tot de plaatsen op het strand, het zou moeilijk zijn om alle uitstekende plaatsen te tellen die dit land biedt om te leven, maar enkele van de veiligste zijn deze, het is de moeite waard om te overwegen dat je in Panama gaat wonen.

  •  
    Verhuizen naar Panama. Expatriate en woon in Panama.

      De zomer is bijna aangebroken en iedereen denkt al hetzelfde: waar ga ik op vakantie? Nou, weet dat we bij Realigro een beetje nadenken, maar nog groter. Waarom denken aan een eenvoudige vrije tijd wanneer je hoger zou kunnen richten? En als u zou kunnen investeren om een ​​'eeuwige vakantie ...

Kaart, prijsontwikkeling en statistieken

Related panden

Cod. 41279

Verkoop Eiland, Panama, Panama, Isla del Rey, Isla del Rey, Panama

10,760,092.97EUR
Verkoop
Eiland

15000000 m²
Onroerend goed te koop: + Getiteld eigendom, met een totale oppervlakte van 1.500 hectare (3706.6 acres), waar ook een privé-eiland "Aguja" bij hoo...
Cod. 40611

Verkoop 2 Slaapkamers, Panama, Panama, Panama City, Punta Pacifica

473,444.09EUR
Verkoop
2 Slaapkamers

153 m²
Een van de beroemdste gebouwen in de regio, de JW Marriott Tower Panama City (voorheen bekend als de Trump Ocean Club), omlijst de skyline van Panama....
Cod. 40465

Verkoop 3 Slaapkamers, Panama, Panama, Panama City, panama

2,152,018.59EUR
Verkoop
3 Slaapkamers

545 m²
Ref # 20-10681 Appartement op de volledige verdieping op het indrukwekkende eiland Ocean Reef. Exclusiviteit en ongeëvenaarde pracht. 590 meter, wo...
Cod. 40460

Verkoop 3 Slaapkamers, Panama, Panama, Panama City, panama

550,916.76EUR
Verkoop
3 Slaapkamers

415 m²
Ref # 20-2175 Exclusief gerenoveerd appartement te koop in Paitilla, gemeubileerd, in een doodlopende straat met spectaculair direct uitzicht op de o...
Cod. 40015

Verkoop 5+ slaapkamers, Panama, Panama, San Francisco, calle 77 san francisco apto 3b

285,000.00EUR
Verkoop
5+ slaapkamers

185 m²
Hallo. Ik verkoop een appartement in het land van Panama, in Midden-Amerika, 185 mts2, 4 slaapkamers, 5 badkamers, gemeubileerd, 3 parkeerplaatsen, p...
Cod. 39909

Verkoop Huis, Panama, Bocas del Toro, Bastimentos, Old Bank

162,692.61EUR
Verkoop
Huis

111 m²
Dit pas gerenoveerde huis ligt direct aan het water op een eiland genaamd Bastimentos in Bocas del Toro Panama. Met 2 slaapkamers en 2 badkamers is he...
4-slaapkamer strandappartement, volledig gerenoveerd in 2019, Coronado, Panama Op een steenworp afstand van de Panamese Stille Oceaan. 204 m2 ...
Te koop prachtig land van 12 hectare in Panama, provincie Veraguas. 30 minuten van de kust, 15 minuten van Santiago (2de grootste stad van het land), ...
Cod. 39380

Verkoop Hotel, Panama, Chiriqu, Las Lajas, Las Lajas Adentro

687,785.14EUR
Verkoop
Hotel

9706 m²
Plaats: De site bevindt zich in Las Lajas, Chiriqui, tussen de Panamerican Highway en het strand van Las Lajas. (Las Lajas ligt tussen Santiago en Da...
Cod. 39376

Verkoop Rijtjeshuis, Panama, Cocle, El Valle de Antón, El Valle West

223,809.93EUR
Verkoop
Rijtjeshuis

923 m²
Inkomen onroerend goed: woonhuis met gastenverblijf in El Valle de Antón, Panama, met vast inkomen via zaalhuur. Plaats: Het pand ligt op een heuv...
1 / 9
Kaart, prijsontwikkeling en statistieken
 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB